Lars Boellaard

Westport Notarissen is één van de Preferred Partners van Executeursdiensten B.V. Het notariskantoor heeft onder meer een grote familierechtpraktijk. Op het gehele kantoor zijn ongeveer 100 mensen werkzaam.

Westport Notarissen kent diverse afdelingen, waaronder de afdeling Personen- & Familierecht. Op deze afdeling werken acht (kandidaat-)notarissen. Een aantal van hen is tevens estate planner en/of gecertificeerd executeur (via NOVEX/SCE). De medewerkers zijn derhalve (ook) als het gaat om het afwikkelen van nalatenschappen ter zake kundig. Door onze omvang en kennis kan Westport Notarissen op elk moment in de afwikkeling van een nalatenschap snel schakelen en werkzaamheden uitvoeren.

Bovendien heeft Westport Notarissen in het bijzonder ervaring met het afwikkelen van nalatenschappen waarbij goede doelen als erfgenaam en eventueel als executeur zijn betrokken. Westport Notarissen is dus bekend met de werkwijze van – en besluitvorming binnen goede doelen. Als Preferred Partner is Westport Notarissen daarnaast goed ingespeeld op de andere partners van Executeursdiensten B.V.

www.westportnotarissen.nl

Partners:

keyboard_arrow_up